Labrador Bas

Labrador Bas

zondag 26 oktober 2014

Aftellen


Jij hebt geen weet van ons ongeduld, puppy.

Terwijl wij de dagen tellen tot je bij ons komt wonen, speel jij met je broertjes en zusjes en doe je op z'n tijd op één hoopje met diezelfde broertjes en zusjes een tukkie in de grote veilige mand van je moeder. 

Wij zijn helemaal klaar voor jouw komst: de bench is ingericht, vrienden, familie en collega's hebben je al ruimschoots voorzien van speelgoed, en je riempje hangt klaar bij de deur. Wat ga jij het leuk krijgen bij ons. Hoewel, één teleurstelling moet je wellicht even verwerken…
Nu draag je namelijk nog de Friese en bijna koninklijke achternaam 'Fân de Follegasleat', maar dat wordt straks wel anders; vanaf 6 november 2014 ga je door het leven als Bas(je) de Vries. Maar ach, what’s in a name?

Je eerste afspraak staat al op je kalendertje. Op 16 november heb je namelijk om 09.00 uur je eerste puppycursus. En bij één afspraak zal het niet blijven. Er zijn namelijk heel veel mensen die jou willen komen bewonderen.

Klein zwart hondje met je dikke buikje, mollige pootjes en ondeugende blauwe oogjes.  Ik weet wel dat je niet altijd zo blijft. Maar dat hoeft ook niet. Je zult opgroeien tot onze mooie, stoere vriend voor het leven! Er wordt nu al van je gehouden en dat zal niet veranderen. Zelfs als je het kneusje van de puppycursus wordt, als je consequent gaat liggen als wij ‘zit’ zeggen, als je nooit één stok apporteert en zelfs als je (maar dan begeef je je wel in de gevarenzone) jouw tandjes in onze hardhouten meubels zet.

Welkom kleintje! Nog maar 11 nachtjes slapen...